Verlanglijst

Familie, vrienden en kennissen zullen tijdens kraamvisite niet met lege handen aankomen. Het grootste deel van jouw kraambezoek zal waarschijnlijk baby kleertjes kopen. Zeker bij een tweede kindje hebben jullie als ouders echter vaak weinig babykleertjes nodig.

Door een verlanglijst bij te houden voor het kraambezoek ben je er van verzekerd kraamcadeautjes te ontvangen waar je ook daadwerkelijk wat aan hebt. Plaats de verschillende producten die je wel kunt gebruiken met een foto, beschrijving en linkje naar de website of winkel waar ze het product kunnen aanschaffen.

Door op het verlanglijstje producten in verschillende prijscategorieën te plaatsen kan iedereen binnen zijn eigen budget een cadeautje uitzoeken voor het kraambezoek. Familie vrienden en kennisen die een cadeau hebben uitgekozen kunnen dit eenvoudig afvinken waardoor een ander dit cadeu niet meer kan selecteren. Je bent er zo tevens van verzekerd dat je niet twee maal hetzelfde cadeau krijgt waardoor je moet gaan ruilen.


Verlanglijst voor verjaardag, Sinterklaas of Kerstmis.

De verlanglijst kan natuurlijk ook na het kraambezoek nog worden gebruikt door hier een verlanglijstje van te maken voor de verjaardag van jouw baby, het Sinterklaas feest of Kerstmis. Familie, vrienden en kennissen die de ontwikkeling van jouw baby via jouw BabySite volgen weten dan ook waarmee ze jouw kind een plezier doen als deze de leeftijd van een dreumes, peuter, kleuter of kind heeft bereikt.
Aanmelden BabySite

Nog geen BabySite? Meld je dan nu aan voor ee GRATIS BabySite. Gun jouw kind jullie herinneringen en laat deze niet verloren gaan. Van je zwangerschap, van dat bijzondere eerste levensjaar, van wat je maar wilt. Bij babysite.be is het mogelijk om op je eigen manier een website over jouw trots te maken en bij te houden. Binnen 1 minuut beheer je al eenvoudig en gebruiksvriendelijk jouw eigen baby website.
Technische kennis is niet nodig!

Contact

Vul hieronder je gegevens in.

Verzenden