Horoscoop

De De baby is geboren en je weet nu dus welk sterrenbeeld de kleine heeft. Maar wist je ook dat aan elk sterrenbeeld bepaalde karaktereigeschappen verbonden zijn?

De horoscoop van iemands geboortemoment (geboortehoroscoop) is een speciale toepassing in de astrologie waarin persoonlijk karakter, talenten enzovoorts zijn weerspiegeld. Door de plaatst van de zon in de horoscoop samen met andere factoren te analyseren kan een samenhangend beeld worden geschetst van iemands potentieel.

Door rekening te houden met de karaktereigenschappen en de sterke en minder sterke punten volgens de astrologie kunnen minder positieve eigenschappen van het karakter worden omgebogen tot positieve eigenschappen. Hierdoor kunnen het potentieel en alle talenten van jouw kindje volledig tot hun recht komen.


Werk sterrenbeeld heeft jouw baby?
Bewaarservice, leuk aandenken voor later!

Bij BabySite heb je de mogelijkheid om jouw site in zijn geheel offline te bewaren. Je kan de website van je baby downloaden en op je eigen computer opslaan of hem op een CD-rom branden of memorystick zetten. Zo kan je ook jaren later de website nog eens bekijken, samen met jouw kindje "Kijk dat was jij als baby". Het downloaden van de website kan op ieder gewenst moment.


Aanmelden BabySite

Nog geen BabySite? Meld je dan nu aan voor ee GRATIS BabySite. Gun jouw kind jullie herinneringen en laat deze niet verloren gaan. Van je zwangerschap, van dat bijzondere eerste levensjaar, van wat je maar wilt. Bij babysite.be is het mogelijk om op je eigen manier een website over jouw trots te maken en bij te houden. Binnen 1 minuut beheer je al eenvoudig en gebruiksvriendelijk jouw eigen baby website.
Technische kennis is niet nodig!

Contact

Vul hieronder je gegevens in.

Verzenden