Filmpjes

Voor familie, vrienden en kennissen die de ontwikkeling van jouw baby op de voet willen volgen zijn er via een persoonlijke BabySite voldoende mogelijkheden. Het dagboek, de memories, uitspraken, groeigrafiek en tandentabel zijn slechts een deel van de mogelijkheden om de ontwikkeling van jouw baby te volgen. Maar de leukste manier om te zien hoe het met jullie kindje gaat is toch wel het bekijken filmpjes. Vreugde, verdriet en andere emoties zijn bij een filmpje met bewegend beeld en geluid immers veel beter te ervaren dan bij een foto of een beschrijving alleen.

Via de berichtinstellingen kun je bovendien aangeven of reacties zijn toegestaan en of familie, vrienden en kennissen een E-mail ontvangen zodra je een nieuw filmpje hebt geplaatst.


Mogelijkheden om filmpjes te plaatsen

Voor het plaatsen van filmpjes die familie, vrienden en kennissen op elk moment van de dag via de website van jouw baby kunnen bekijken bestaan er bij BabySite verschillende mogelijkheden.

Filmpjes uploaden
Filmpjes van maximaal 10 Mb kunnen via BabySite worden geupload door het bestand via één duk op de knop te uploaden vanaf jouw eigen computer. Deze filmpjes moeten hiervoor een mp4, avi, mpg of wmv formaat hebben. Het voordeel van deze manier om filmpjes binnen de BabySite te tonen is dat deze filmpjes ook worden opgeslagen indien je gebruik maakt van de "Bewaarservice". Hierbij kun je de complete website downloaden en op je eigen computer opslaan of hem op een CD-rom branden of memorystick zetten. Binnen een gratis acoount van BabySite kun je maximaal 3 filmpjes uploaden.

Via Filmpjes.nl
Meld je gratis aan bij Filmpjes.nl om filmpjes van je baby te uploaden en te beheren. Het enige dat je hoeft te doen om een of meerdere filmpjes in jouw BabySite tevoorschijn te laten komen, is het uploaden van jouw filmpje(s) op Filmpjes.nl. Zodra je een filmpje hebt geupload krijg je een Filmpjes-nummer te zien. Wij noemen dit nummer het Filmpjes-ID. Door dit nummer op jouw BabySite in te voeren wordt het babyfilmpje automatisch zichtbaar op jouw persoonlijke BabySite. Filmpjes geplaatst via Youtube worden niet opgeslagen met de Bewaarservice.

Via Youtube
Uiteraard mag het meest bekende mogelijkheid om online filmpjes op te slaan niet ontbreken. Filmpjes van jouw eigen Youtube kanaal kunnen daarom eenvoudig worden toegevoegd door de link naar het filmpje toe te voegen. Je kunt hierdoor bij een gratis BabySite account nog steeds meer dan 3 filmpjes op jouw website laten zien. Filmpjes geplaatst via Youtube worden niet opgeslagen met de Bewaarservice.


Bewaarservice, leuk aandenken voor later!

Bij BabySite heb je de mogelijkheid om jouw site in zijn geheel offline te bewaren. Je kan de website van je baby downloaden en op je eigen computer opslaan of hem op een CD-rom branden of memorystick zetten. Zo kan je ook jaren later de website nog eens bekijken, samen met jouw kindje "Kijk dat was jij als baby". Het downloaden van de website kan op ieder gewenst moment.

Aanmelden BabySite

Nog geen BabySite? Meld je dan nu aan voor ee GRATIS BabySite. Gun jouw kind jullie herinneringen en laat deze niet verloren gaan. Van je zwangerschap, van dat bijzondere eerste levensjaar, van wat je maar wilt. Bij babysite.be is het mogelijk om op je eigen manier een website over jouw trots te maken en bij te houden. Binnen 1 minuut beheer je al eenvoudig en gebruiksvriendelijk jouw eigen baby website.
Technische kennis is niet nodig!

Contact

Vul hieronder je gegevens in.

Verzenden