Agenda

Het nut van een agenda

Afspraken worden voornamelijk op het werk nog genoteerd. Buiten het werk worden afspraken vaak gewoon onthouden. Lang niet iedereen werkt dus nog met een agenda. Toch is het hebben en bijhouden van een agenda vooral tijdens de zwangerschap en in het eerste levensjaar van je baby erg nuttig. En niet alleen om afspraken in te noteren. Bij BabySite is het bijbouden van een agenda tijdens de zwangerschap of na de geboorte van jouw baby slechts één van de vele mogelijkheden waar je bij jouw persoonlijke BabySite gebruik van kan maken.Agenda bijhouden na de geboorte van de baby

Je bent bevallen! Op welke wijze dan ook, het is je gelukt! Nu kan het echte leven met je baby beginnen. Houd je hart maar vast, want het eerste jaar na de bevalling is superdynamisch. Het is een prachtige tijd, maar ook een zware tijd. Het is een van de meest intensieve jaren van je leven.


Bezoekuurtjes inplannen in de agenda

Jullie baby is geboren en iedereen wil jullie dochter of zoon graag bewonderen! Dit is natuurlijk niet vreemd, want jullie baby is de mooiste baby van de wereld en dus zeker een bezoekje waard. Zorg echter dat je niet te veel en te snel bezoek krijgt. Dit biedt uitkomst: de agenda.

Vlak na de geboorte hebben jullie zelf en jullie baby en tijd nodig om bij te komen. Rust is in deze periode belangrijk. Het is heel begrijpelijk dat familie, vrienden en kennisen willen langskomen om de kleine te bewonderen, maar plan de eerste dagen nog even geen bezoekjes in. Directe familie kan natuurlijk al wel even komen kijken, maar een uurtje is voldoende voor een eerste bezoek.

Ben je na een week al wat opgeknapt? Plan dat voor af en toe al een bezoekuurtje in. Plan bijvoorbeeld een bezoekmoment in de ochtend en eentje aan het eind van de middag in. Vergeet niet ruim voldoende tijd in te plannen voor middagrust voor de baby en voor jezelf.

Noteer de afspraken in de agenda van jouw BabySite en plan ook gelijk jullie rustmomenten in. Zorg ervoor dat je bezoek weet dat er maximaal een uur voor ze is ingepland en dat ze niet direct met een grote groep mensen tegelijk kunnen komen.

Na een aantal weken is er genoeg tijd om langer met elkaar door te brengen. De eerste weken met de baby zijn nieuw, onvoorspelbaar en kosten veel energie. Daar zullen je familie, vrienden en collega's begrip voor hebben. Na verloop van tijd kun je in de agenda meer afspraken inplannen, maar plan de agenda niet te vol.

Aanmelden BabySite

Nog geen BabySite? Meld je dan nu aan voor ee GRATIS BabySite. Gun jouw kind jullie herinneringen en laat deze niet verloren gaan. Van je zwangerschap, van dat bijzondere eerste levensjaar, van wat je maar wilt. Bij babysite.be is het mogelijk om op je eigen manier een website over jouw trots te maken en bij te houden. Binnen 1 minuut beheer je al eenvoudig en gebruiksvriendelijk jouw eigen baby website.
Technische kennis is niet nodig!

Contact

Vul hieronder je gegevens in.

Verzenden